Print
PDF

Νέα Σελίδα

Written by Vasilis.

Ξεκίνηannoucmentsσε χτες 02/04/11 το γενικό Update της σελίδας.

Άλλαξε η εμφάνιση της σελίδας και έγιναν update το λογισμικό της σελίδας, το forum,το community καθώς και κάποιες αλλαγές σε όλη την σελίδα. θα γίνουν και άλλες αλλαγές στην σελίδα μέσα σε αυτό το μήνα και θα ζητήσουμε την κατανόηση σας αν κάτι δεν δουλεύει σωστά. αν βρείτε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ ώστε να διορθωθεί. Επίσης εξερευνήστε την σελίδα για να δείτε τις νέες δυνατότητες της

Θα προσέξατε ότι μπήκαν κάποια διαφημιστικά μέσω google adsense που πάει να πει ότι δεν έχουμε πάρει λεφτά για να διαφημίσουμε κάποιον παρά μόνο αν κάνετε κλικ παίρνουμε 0.10 λεπτά το πολύ. όσοι θέλετε όταν μπαίνετε κάντε κανένα κλικ πάνω στις διαφημίσεις του google adsense για να μπορούν να βγαίνουν τα έξοδα της σελίδας γιατί πλέον είναι πολύ δύσκολο να βγουν. δεν θα ζητήσω ποτέ να δώσετε λεφτά παρά όποιος θέλει να κάνει κανένα κλικ  που είναι δωρεάν και βοηθάτε την σελίδα.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για την σελίδα όπως και για Internet radio με εσάς για DJ αλλά αυτό θα δείξει από το κόστος.

Ήδη μέσα στους επόμενους 2 μήνες θα γίνει μεταφορά σε νέο server στην Ολλανδία που θα είναι πιο γρήγορος και θα κοστίσει περίπου 600 ευρώ άρα όλο το βάρος μου είναι εκεί να μαζέψω τα λεφτά.

 

Φιλικά

Βασίλης.

Comments  

 
0 #6 ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗPsagmeni 2011-05-03 23:48
Πάνω από 2.000 γυμνοί ποδηλάτες θα κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης, θέλοντας να προωθήσουν τη χρήση του ποδηλάτου, ως μέσου μετακίνησης.

Επίσης, μαζί θα συμμετάσχουν και ομάδες με rollers, skateboards και πατίνια, παρουσιάζοντας μία άλλη πλευρά εναλλακτικής μετακίνησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου. Η ώρα και η τοποθεσία της συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν μία εβδομάδα νωρίτερα μέσα από την σελίδα της Διεθνής Γυμνής Ποδηλατοδρομίας .
Quote
 
 
0 #5 RE: Νέα ΣελίδαRealnaturist 2011-04-25 01:48
παιδιά, χωρίς παρεξήγηση..

έλαβα στο mailbox μου κάποιες μέρες πριν μήνυμα για να ξαναγίνω ενεργός. έγινα. έγραψα και το πρώτο μου ποστ. όλως τυχαίως έπεσα στο προφίλ μιας κοπέλας και ανταλλάξαμε κάποια φιλικά μηνύματα, όπου μου έλεγε πως έχει κάνει μια παρέα με κάποια παιδιά από δω και βγαίνουν Εξάρχεια. και πάνω που θέλω να τη βρω, μπαίνω εδώ και βλέπω ένα σάιτ χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα μέλη: πάει η κοπέλα!
Εντάξει: πιάσε αυτούς που μπήκαν για καμάκι και βάζουν και φωτό με όργανα, που παρενοχλούν, κλπ. Και γω μαζί σου!!! Αλλά πιστεύετε σοβαρά πως με την παρούσα μορφή το σάιτ θα επιβιώσει; ένα φόρουμ θα γίνει, όπου ο καθένας θα γράφει το μακρύ του και το κοντό του και θα κανονίζουν αυτοί που θέλουν να βρεθούν στην παραλία.. (και ο νοών..)

Συγγνώμη για το χωλωμένο ύφος, αλλά να χαθώ με ένα ενδιαφέροντα άνθρωπο εν μια νυκτί χωρίς προειδοποίηση το θεωρώ άδικο.. Εντούτοις, δικό σας το σάιτ, οπότε καλή επιτυχία στις αποφάσεις σας.. όπερ έδει δείξαι..
Quote
 
 
+1 #4 RE: Νέα Σελίδαnorth 2011-04-03 23:13
καλορίζικη
Quote
 
 
0 #3 RE: Νέα ΣελίδαThess_nude 2011-04-03 23:10
Που ειναι τα διαφημιστικα να παταμε

Keep up the good work!
Quote
 
 
0 #2 Ωραίο το update2011paralia 2011-04-03 22:22
Μου αρέσει πολύ η νέα εικόνα του site!
Bravo Βασίλη!

Νίκος
Quote
 
 
+1 #1 ChatIndie 2011-04-03 20:37
Καλησπέρα, το chat το έχετε απενεργοποιήσει ? θα ξανα επανέλθει?
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh