General

Print
PDF

ερωτηματολόγιο Γυμνιστικού Τουρισμού

Written by Vasilis.

question-markΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
ονομάζομαι Αναστασοπούλου Αγγέλα και είμαι σπουδάστρια στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στα πλαίσια του μαθήματος  «Μεθοδολογία και Τεχνικές Έρευνας» μου ανατέθηκε το θέμα του Γυμνιστικού Τουρισμού για τη δημιουργία ενός ερωτηματολογίου με στόχο  τη διεξαγωγή έρευνας .
Παρακαλώ πολύ, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εντός  τεσσάρων ( 4  ) ημερών, η συλλογή των ολοκληρωμένων απαντήσεών σας είναι πολύ σημαντική για τη περάτωση της έρευνας και εν συνεχεία την αξιολόγησή μου στο μάθημα .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
ο ερωτηματολόγιο:

http://tour.teipat.gr/limesurvey/index.php?sid=94427&lang=el


 
διεύθυνση επικοινωνίας e-mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itPrint
PDF

Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

Written by Vasilis.

ancientgrΟι πρόγονοί μας εμφανίζονταν τελείως ή εν μέρει γυμνοί σε δημόσιους χώρους πολύ συχνότερα από όσο αυτό είναι δυνατό να γίνει σήμερα.

Για παράδειγμα ο Πίνδαρος εξυμνεί με τα τραγούδια του τις νεαρές ιέρειές του, τις χορεύτριες της Θεσσαλίας που χόρευαν γυμνές στα συμπόσια των αρχόντων.

Οπως αναφέρουν μελετητές της αρχαίας Ελλάδας, οι Έλληνες καλλιτέχνες είχαν περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερη ελευθερία απ όσο οι σύγχρονοί τους καλλιτέχνες να παρατηρήσουν, να μελετήσουν και να αντιγράψουν την ομορφιά που τους προσέφερε η φύση και η εποχή τους.

Print
PDF

Ζητούνται γυμνοί προγραμματιστές

Written by Xipolitos.

nude_workΟι γυναίκες αναγνώστριες μπορεί να ταραχτούν/τσατιστούν/αφρίσουν με αυτή την είδηση, αλλά ο αρσενικός πληθυσμός θα αρχίσει να ψάχνει για δουλειά στην εταιρία Nude House. Για να τα κάνουμε πιο λιανά, η εν λόγω εταιρία ασχολείται με την δημιουργία λογισμικού και ψάχνει για γυναίκες που να ασχολούνται με τον προγραμματισμό, αλλά ταυτόχρονα να είναι προετοιμασμένες για εργασία σε ένα “ζεστό και ιδιωτικό” εργασιακό περιβάλλον γυμνιστών!

Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως “Nude Web Coders Wanted”, και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές. Παράλληλα, η εταιρία ψάχνει και γυμνούς πωλητές, αλλά και γυμνιστές που θα παρέχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη!

Print
PDF

Επικίνδυνες παραλίες γύρω από την Αττική;

Written by Vasilis.

beach1Το καλοκαίρι έφτασε και μέρα με τη μέρα ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σε… επικίνδυνα επίπεδα! Ηδη, πολλές από τις παραλίες τις Αττικής πλημμυρίζουν καθημερινά από χιλιάδες πολίτες που σε...
κάθε ευκαιρία εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ και σπεύδουν να δροσιστούν σε γαλάζια νερά… αμφιβόλου ποιότητας!

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), σύμφωνα με τα οποία δεκάδες πολυσύχναστες πλαζ, μεταξύ των οποίων και κάποιες πολυδιαφημισμένες, είναι γεμάτες με επικίνδυνα μικρόβια και εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για την υγεία των ανυποψίαστων λουομένων!

Print
PDF

Ban Χρηστών

Written by Vasilis.

annoucmentsΠλέον τα ban είναι πιο συχνά.

Ειδικά άμα έχεις ηλίθιες φωτογραφίες δεν έχει ούτε καν πρώτη κουβέντα ( σήμερα προσωπικά εγώ έκανα 14 ban). Ειδικά χρήστες που ασχολούνται ΜΟΝΟ με το community  και δεν έχουν γράψει ούτε μια φορά στο forum δεν ξέρουμε από πού κρατά η σκούφια τους.

Αυτό εδώ  είναι μια σελίδα γυμνιστών όση θέλουν να βρουν σύντροφο για το κρεβάτι τους ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης τους ενημερώνουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες σελίδες εύρεσης συντρόφων. μετά μην μας κάνουν ερώτηση γιατί έγιναν Ban.

Επίσης αν κάποιος χρήστης σας παρενοχλεί μπορείτε να στείλετε pm ή email στους moderators ή σε εμένα.